gillar sex

Jag är en person som verkligen gillar mycket sex. Som första inlägget berättade jag ju om att jag hade ett underbart sex och en massa mysigheter i badkaret. Men har ju bestämt en ny träff med en kille. En kille som bara är helt underbart fin.
En kille som man verkligen blir kåt av att se på.
Skall träffa honom på fredag, vi har bestämt middag och sen hade vi tänkt att gå på krogen och förmodligen vidare hem till honom.
Vi pratade om vilka sex-ställningar vi skall ha. Vi kom fram till att vi skall göra allt. Vi har pratat om att gå in på internet och söka efter häftiga ställningar och dom vanliga. Jag kan skriva på lördag om vilka sex-ställningar vi använde. Ni kommer att bli så avundsjuka!
Kan ju säga på en gång att jag kommer att bli riktigt kåt. Min vännina kommer att bjuda hem en tjej hit som hon raggade upp på lunar. En rätt söt tjej faktiskt. Hon såg verkligen glad ut när hon berättade att tjejen skulle komma hem till henne.




/Becca

Kommentarer
Postat av: Alina

oj tack så mycket!! :)

2008-09-29 @ 20:20:44
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Natalie

jag tror inte ens du vet vad "sex" är du skriver så konstigt omoget typ väx upp människa!

2008-09-29 @ 22:40:45
URL: http://nattinattis.blogg.se/
Postat av: Solina

Veckans fråga: Vad tycker du om idol juryn 2008? :)

2008-09-29 @ 22:51:38
URL: http://solinaa.blogg.se/
Postat av: Natalie

just det dära förklarar att du är omogen, går in på andras utseende stackars människa. åtminstånde ja gömmer mej inte bakom data skärmen och skriver om sex ja står för vad ja är och lägger en bild , kan tänka mej varför inte just du gör det!

2008-09-30 @ 18:03:19
URL: http://nattinattis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0